Een foodtruck huren – Tips om het meeste uit je foodtruckfeestje te halen

Een foodtruck huren – Tips om het meeste uit je foodtruckfeestje te halen

Foodtruckfeesten kunnen heel leuk zijn. Er zijn zoveel opties voor eten dat je een heel divers feest kunt geven. Natuurlijk variƫren de cateringprijzen voor foodtrucks sterk, van ongeveer $ 10 tot meer dan honderd dollar per gast. Dus de prijs van catering voor 100 gasten zou variƫren tussen ongeveer $ 1.100 en hoger.

foodtruck

De kosten van het huren van een vrachtwagen en de ruimte die deze in beslag neemt, kunnen ook sterk verschillen per bedrijf dat de service aanbiedt Toet Toet Food. Sommige bedrijven bieden wekelijkse of maandelijkse huurovereenkomsten aan, terwijl andere "eenmalige" huurovereenkomsten aanbieden. Sommige bedrijven bieden zelfs geen "eenmalige" huurovereenkomsten aan, maar vereisen in plaats daarvan dat u een huurovereenkomst tekent en hun apparatuur een jaar lang gebruikt voordat u een andere kunt huren. Deze "eenmalige" leases kunnen nogal duur zijn, dus het helpt te begrijpen waarom bedrijven ervoor kiezen om wekelijkse of maandelijkse leases aan te bieden.

Er zijn zoveel foodtrucks dat het moeilijk kan zijn om te bepalen wie het beste eten voor de beste prijs aanbiedt. Daarom is het goed om voor het ondertekenen van een contract offertes te krijgen van minimaal drie cateraars. Een bedrijf dat bereid is om u een offerte te bezorgen nadat u al mondeling hebt ingestemd met een huurovereenkomst, zal u waarschijnlijk een redelijk geprijsde deal aanbieden. Houd er ook rekening mee dat het bekend is dat sommige foodtruckbedrijven nieuwe cateraars onder druk zetten door grote kortingen aan te bieden aan iedereen die een huurovereenkomst tekent om hun vrachtwagens te gebruiken. Deze bedrijven kunnen door langlopende huurcontracten en exclusieve contracten vaak zeer goede kortingen krijgen.

Meer info over dit artikel: https://toettoetfood.nl